Energielabel bij verkoop woning

Bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen is een geldig energielabel verplicht.
Woningeigenaren zijn verplicht om bij de overdracht van een woning een definitief energielabel te registreren. Dit kan op www.energielabelvoorwoningen.nl

Marianne Snellen is erkend energielabeldeskundige en kan voor u de definitieve energielabel afmelden.
Ook kan ik adviseren en helpen om de juiste bewijzen te uploaden, als u besparende energiemaatregelen heeft toegepast in uw woning.
Nadat u de gegevens van uw woning heeft ingevuld op de site ‘https://www.energielabelvoorwoningen.nl/Account/Login ‘, kunt u een erkend deskundige kiezen.
Voor een klein bedrag kan ik dit voor u doen. Zoeken op Marianne Snellen

De kans om een huis te laten bouwen, helemaal zoals u het wilt!

Wat een prachtige locatie is  Landgoed- SanctaMaria in Noordwijk. http://www.landgoed-sanctamaria.nl/kavels

Ze bieden een enorme verscheidenheid aan soorten kavels. De kans om een huis te laten bouwen die helemaal wordt zoals je altijd hebt gewild!  En daar wil ik u graag bij helpen.

We hebben geen vaste stijl, elk project is uniek, passend bij zijn toekomstige gebruikers en zijn omgeving, gecombineerd met grote zorg voor details.

Zie voorbeeldproject, woonhuis in Bilthoven op de website onder projecten.   Ontwerpproces en bouwproces liepen vloeiend, de villa ziet er na 5 jaar nog steeds prachtig uit met tevreden bewoners..

Wij doen meer dan alleen ontwerpen. Bouwen is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van uw eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. Daar kunnen wij u bij begeleiden. O.a door ervoor te zorgen dat binnen het budget, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan en de gewenste bouwstijl, er een maximale kwaliteit en wooncomfort wordt ontwikkeld. In nauwe samenwerking met u, want u staat centraal in het ontwerpproces.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Vraag hier een vrijblijvend en gratis eerste (schets-) gesprek aan

 

Verbouwing jaren ’60 vrijstaande villa in Amersfoort

Een prachtige villa gebouwd in 1960, bewoond tot januari 2016 door de bewoners die de villa toendertijd ook hebben laten bouwen. Alle oorspronkelijke details waren er nog.

De nieuwe bewoners hebben met respect voor de stijl, de villa verbouwd,opgeknapt en gemoderniseerd.

Ook hebben ze aan de achterkant een aanbouw toegevoegd. Om die te kunnen bouwen hebben ze het plan bij de Welstand moeten indienen. De villa ligt in een beschermd stadgezicht gebied, waarbij de aanbouw van de straat te zien zou kunnen zijn (afhankelijk van de hoogte van de hagen). Dan mag je niet vergunningvrij bouwen.

Mijn taak was om een schetsontwerp te maken voor de verbouwing, ze op gang te helpen met bestaande en nieuwe tekeningen.

Daarnaast heb ik het ontwerp gemaakt van de nieuwe aanbouw tbv de indiening Welstand. Vervolgens heb ik de tekeningen verder uitgewerkt voor de aannemer.

Binnenkort zal dit project op mijn website gepubliceerd worden met tekeningen en meer foto’s.

 

Sinds 1 juni van dit jaar is SNELLEN architectenbureau een erkend BNA bureau! Dit houdt in dat wij de BNA-gedragscode Verantwoordelijkheid, Integriteit en Professionaliteit in acht nemen. Deze gedragscode is (heel praktisch) omschreven in regels voor de praktijk, die ook nageleefd en gehandhaafd worden.

Hiermee willen we de kwaliteit van onze dienstverlening controleerbaar op het hoogste niveau houden en mogen het bureaukeurmerk BNA label voeren. Voor meer informatie kunt u naar  http://www.bna.nl/professionaliseren/gedragscode/