Woonboot, verbouwing is bijna klaar

De interne verbouwing is bijna klaar, en sinds een maand wonen ze erin. De platform traplift is helaas nog niet geplaatst, gaat wel snel gebeuren. De stalen staanders naast de trap, nog niet op de foto zijn inmiddels wel gemonteerd.
Toch mooi dat je met weinig ruimte in het entree gebied en een steile trap, de woning toch toegankelijk kan maken voor een rolstoelgebruiker. De badkamer en het toilet zijn ook rolstoel toegankelijk gemaakt.

Bilthoven, 6 april 2011

De prachtige grote kozijnen van de begane grond zijn gesteld en nu worden de binnenspouwbladen en steunwanden van kalkzandsteen gemetseld. Volgende week zal de breedplaatvloer voor de verdiepingsvloer geplaatst worden. Het is lekker weer voor de metselaars en timmermannen.

Bilthoven, half februari 2011. De kelder wordt gestort.

De tuinman aan de overkant heeft het aantal wagens die beton kwamen brengen bijgehouden. Er zijn 8 betonwagens nodig geweest voor het storten van de wanden van de kelder.
Aan het einde van de dag konden de bekistingen al afgehaald worden, zo snel droogt het beton, doordat het bij de verharding heel warm wordt.
Het zal een hoop lawaai en overlast in de buurt hebben gegeven.