Centrumeiland ‘Samen in het Klein’ – blok 14

Op een andere plek van het Centrumeiland wordt er hard gewerkt door de particulieren/ kavelbouwers,  die de onderaannemers zelf aansturen. Wat niet makkelijk is. Ze kiezen er zelf voor.   

Mijn bijdrage was (alweer een tijdje geleden)  om o.a. hun te helpen met de aanvraag omgevingsvergunning en er voor te zorgen dat er weer voortgang kwam in de ontwikkeling.  Wat zeker gelukt is, daarna konden ze zonder mij weer verder.

Het is een mooi ontwerp en de voorgevel begint zijn uiteindelijke vorm te krijgen. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>