De VBM starterswoning ism Bouwers van Braam- Minnesma

Initiatief van Bouwers Van Braam-Minnesma om een informatieboekje van mijn ontwerp van de starterswoning, te sturen naar o.a hun relaties in Noord- Holland.
Ik citeer:
“DE VBM STARTERSWONING ism SNELLEN ARCHITECTENBUREAU
Landelijk ligt de verkoop van bestaande en nieuwbouw woningen praktisch stil. Om (jonge) startende kopers een kans te bieden en in aanmerking te komen voor een kwalitatieve goede nieuwe woning, hebben wij een starterswoning ontwikkeld van 91 m2 (GBO)
Ruim wonen in het Elburger- of IJburgerhuis met een variabele indeling en de mogelijkheid voor een dakopbouw (optie). Met deze ontwikkeling hopen wij er aan bij te dragen om de woningbouw weer in beweging te krijgen. Het doel is om eerst de Burgemeesters & Wethouders, woningcorporaties en proejctontwikkelaars in alle gemeenten van noord- Holland te informeren van het economisch belang om deze starters te kunnen voorzien van een comfortabel huis. Met dit initiatief van Bouwers Van Braam Minnesma hopen wij de startende kopers een grote mate van vrijheid te bieden in de keuze van hun woning, zoals type, gevelsteen, indelingen van de plattegronden en voorgevels etc.”
…. .. lees verder op http://braam-minnesma.nl/de-vbm-starterswoning/

Voor meer informatie over het ontwerp en alle keuze mogelijkheden , zie onder project Almere IbbA.