Verbouwing en transformatie deel winkel naar appartement

Het schetsplan  voor een vergroting van de uitbouw + aanbouw zijkant. Het is nu een winkel met een onbewoonde bovenwoning – opdracht is om de winkel te verkleinen en achter een appartement te maken. De bovenwoning zal opgeknapt worden en zal aan de zijkant een eigen ingang krijgen. 

De vooroverleg toetsing op bestemmingsplan en Welstand is gedaan.

Nog wat parkeer hobbeltjes te nemen en dan richting de aanvraag omgevingsvergunning

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>