Start bouw kavel Centrumeiland

‘Samen in klein’ – (Blok 14). 3 gezinnen bouwen samen op 1 kavel. Het wordt een klein apartementengebouw.  Mijn werkzaamheden waren en zijn, projectmatig en technisch ondersteunen. De weg naar eindelijk start bouw was lang en moeizaam. Maar door ‘hard vechten en werken’ van vooral 1 van de opdrachtgevers zijn ze gestart met de bouw.  

1e  2 foto’s: energiepalen en de leidingen uit de palen gegroepeerd.

Laatste foto: Fundering en BG grondvloer is in oktober gemaakt. Nu is het wachten op de casco van CLT wanden en Reppel vloeren – dat  binnenkort geleverd en geplaatst gaan worden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>