Bilthoven, 30 juni 2011

Het gaat voorspoedig met de bouw van het woonhuis in Bilthoven.
Ze zijn klaar met metselen. De baksteen uit Engeland is prachtig en past heel goed bij de beoogde stijl van het huis.
Ik kan niet wachten tot de steiger is verwijderd om de gevels zonder obstakels te zien.
Net voor de bouwvak is het prefab dak geplaatst. Op de dakpannen na, is het woonhuis nu wind- en waterdicht. De top van de schoorsteen is op de grond gemetseld en is in zijn geheel met een kraan getild en op zijn plek gezet. Spannende onderneming, en het is goed gegaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>