Berging in beschermd dorpsgezicht van Middenbeemster

Achter in de tuin van een prachtig pand van begin 1900, met aanbouw uit de jaren 50 hebben we een berging ontworpen. Aangezien de berging op een hoek van 2 straten zal komen, is hij vanaf de openbare weg te zien. Het centrum van Middenbeemster is een beschermd dorpsgezicht, dus belangrijk dat de schuur goed zou passen in deze mooie omgeving.  Gekozen is voor een bescheiden maar met zorg gedetailleerd stijl. Er zitten een paar elementen in die passen bij de woning uit 1900, dakpannen horen bij de uitbouw en de kleuren van het hout passend bij de stijl van het dorp. Bouwvergunning in maart 2019 – opgeleverd september 2019

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>