Sinds 1 juni van dit jaar is SNELLEN architectenbureau een erkend BNA bureau! Dit houdt in dat wij de BNA-gedragscode Verantwoordelijkheid, Integriteit en Professionaliteit in acht nemen. Deze gedragscode is (heel praktisch) omschreven in regels voor de praktijk, die ook nageleefd en gehandhaafd worden.

Hiermee willen we de kwaliteit van onze dienstverlening controleerbaar op het hoogste niveau houden en mogen het bureaukeurmerk BNA label voeren. Voor meer informatie kunt u naar  http://www.bna.nl/professionaliseren/gedragscode/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>