De kans om een huis te laten bouwen, helemaal zoals u het wilt!

Wat een prachtige locatie is  Landgoed- SanctaMaria in Noordwijk. http://www.landgoed-sanctamaria.nl/kavels

Ze bieden een enorme verscheidenheid aan soorten kavels. De kans om een huis te laten bouwen die helemaal wordt zoals je altijd hebt gewild!  En daar wil ik u graag bij helpen.

We hebben geen vaste stijl, elk project is uniek, passend bij zijn toekomstige gebruikers en zijn omgeving, gecombineerd met grote zorg voor details.

Zie voorbeeldproject, woonhuis in Bilthoven op de website onder projecten.   Ontwerpproces en bouwproces liepen vloeiend, de villa ziet er na 5 jaar nog steeds prachtig uit met tevreden bewoners..

Wij doen meer dan alleen ontwerpen. Bouwen is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van uw eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. Daar kunnen wij u bij begeleiden. O.a door ervoor te zorgen dat binnen het budget, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan en de gewenste bouwstijl, er een maximale kwaliteit en wooncomfort wordt ontwikkeld. In nauwe samenwerking met u, want u staat centraal in het ontwerpproces.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Vraag hier een vrijblijvend en gratis eerste (schets-) gesprek aan

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>