Kopersbegeleiding Project “Wonen aan het Twiske” Oostzaan

Voor dit woningbouwproject hebben Steenaart & de Jong, bouw- en kopersbegeleiders, mij gevraagd om hun tijdelijk te helpen met het voeren van begeleidings- en adviesgesprekken met de kopers.
Het doel van de gesprekken was om met de kopers door te nemen wat ze aan de woning wilden veranderen en welke keuze opties ze wilden.
Het bijzondere van dit project is dat de bewoners heel vrij zijn in het wijzigen van hun basis -plattegronden. Sommige kopers wisten precies wat ze wilden.
Andere kopers hadden meer advies nodig, en konden wij ze met het gesprek verder helpen met het maken van hun keuzes (o.a. uitbouwen en indelingswijzigingen).
Het waren intensieve weken, zo’n 50 gesprekken gevoerd in een korte tijd.

Maar erg leuk om de kennis in het ontwerpen van plattegronden op een andere manier over te dragen. Het gaf helemaal een goed gevoel als de kopers die niet goed wisten wat ze wilden na het gesprek heel enthousiast weer naar huis gingen, vol met nieuwe ideeën.

Periode april – juni 2014

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>