Onderzoek bestemmingsplan voor een kleinschalig woonvoorziening

Voor een mooi locatie in de kop van Noord Holland zijn we ism Stichting Warmehuizen aan het onderzoeken wat de bestemmingsplan voor mogelijkheden biedt om een kleinschalig woonvoorziening voor dementerenden te kunnen ontwikkelen.
Het is een bouwvallige stolpboerderij in de kop van Noord Holland met veel ruimte eromheen.
Je hebt daar prachtige uitzichten naar enerzijds de duinen in de verte en anderzijds het wijdse platteland van Noord Holland.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>