Fotoboek woonhuis Bilthoven

Het fotoboek laat alle fases zien vanaf de koop van de kavel, sloop bestaande woning, diverse benodigde vergunningen, schetsontwerp, bouw t/m de oplevering. Het eindigt met het resultaat en de inrichting van het woonhuis.
Een leuk cadeau voor de opdrachtgevers, maar vooral ook geschikt om particulieren, die een huis willen laten bouwen, te laten zien wat de fases zijn en wat er allemaal bij komt kijken voordat je toekomstige droomhuis klaar is.
Heel illustratief en informerend!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>