Kleinschalig wonen voor dementerenden

Er is een initiatief van enkele mensen om ergens in Noord-Holland een kleinschalig woon/zorgvoorziening voor dementerenden te ontwikkelen. Ze zijn op zoek naar geschikte locaties, o.a. bestaande huizen met genoeg inhoud, de juiste sfeer en grote tuin.
Zij hebben mij gevraagd om te onderzoeken of het gewenste programma van eisen in een bestaand gebouw, die evt. geschikt is, zou kunnen passen. Dan gaat het natuurlijk niet alleen om ‘domweg’ het programma in toepassen, maar vooral om de relaties tussen de ruimtes, routes, sfeer, uitzicht.
Dit is nog geen concreet project.
Voordat het wel een project zou kunnen worden, hou ik me bezig met onderzoek naar de meest optimale programma van eisen. Daarbij hoort ook, het bezoeken van bestaande kleinschalige woonzorg huizen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>