Woonboot: Verbouwing is gestart

De woonboot ligt op een idyllisch plekje aan het Flevopark in Amsterdam. Afspreken met projectmanagers van diverse materialen gebeurt buiten het park en samen wandel je dan naar de woonboot. Dat maken ze niet vaak mee. Op het ogenblik wordt er hard getimmerd aan het nieuwe interieur. De uitdaging is nu om een rolstoel traplift te vinden die geschikt is op te hangen aan een paar kolommen… want het is de bedoeling om de boot toegankelijk te maken voor een rolstoelgebruiker.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>