ZEER ENERGIEZUINIGE TANDEMWONING (WOON-/WERKWONING) TERUG
villa rieten boogdak - gevels
villa rieten boogdak - gevels

APART EN TOCH SAMEN.


INDELING, OPTIES
De gebruiksoppervlakte van de basis woning (3,5 verdiepingen) is 230 m2.
De gebruiksoppervlakte (GO) van begane grond appartement is zonder hal en trap is 52 m2.
Met een uitbouw (max. toegestane diepte die vergunningsvrij is) wordt de GO 66 m2

Op de begane grond is een zelfstandige appartement voor ouders of een (volwassen) kind met een lichamelijk beperking. Maar het kan ook een werkruimte worden of een grote eetkeuken met een extra slaapkamer aan de voorzijde. Er is nog heel veel mogelijk.

De familie woont op de verdiepingen (GO 1e,2e en 3e verd. = 166 m2)
Op de 1e verdieping is de woonruimte met keuken. Met een extra hoog plafond. Op de 2e en 3e verdiepingen de slaapkamers en badkamer(s). Ze kunnen de tuin delen, en er is ook een dakterras.
Mocht je het dakterras niet nodig hebben, en de bestemmingsplan het toelaat, dan kun je de 3e verdieping ook over de hele diepte bouwen.

Uitbreidingsopties:
Op de begane grond een uitbouw tot 2,5 meter of een serre.
Op de 3e verdieping ipv het dakterras een wintertuin/ serre of extra slaapkamer.
Op sommige zelfbouw locaties is er nog een verdieping mogelijk.. dan nog meer mogelijkheden in de indelingen van alle verdiepingen.

vvilla rieten boogdak - plattegrond
vvilla rieten boogdak - plattegrond
villa rieten boogdak - gevels

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM.

De basis woning is duurzaam en energiezuinig, is standaard uitgerust met hoogwaardig isolerende dubbelglas (of naar keuze driedubbel glas) en een dikke isolatielaag. De kwaliteit van de lucht wordt voortdurend gemeten en als het nodig is wordt er automatisch verse lucht aangezogen. Er komen zonnepanelen op het dak.

Maar je kunt nog verder gaan: Nul-op-de-meter of een passief huis.
Een superzuinige Nul-op-de-meter woning zorgt voor een gemiddelde energierekening van nul euro (berekend over een periode van 10 jaar en onder bepaalde voorwaarden). De woning is zo zuinig dat je er zelfs energie mee op kunt wekken.

Indicatie bouwkosten: binnenkort bekend.

Technisch specificaties: vloerverwarming, hardhouten FSC keurmerk kozijnen, toilet en badkamer voorzien van sanitair en tegels.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de bouwkosten van deze energiezuinig tandemwoning of woon-werkwoning. Of laat je informeren over wat er nog meer bij komt kijken bij het bouwen van een eigen huis.

villa rieten boogdak - gevels
villa rieten boogdak - gevels
© 2010 Snellen architectenbureau • Algemene VoorwaardenColofon